Te koop

Perceel:      36
Vraagprijs:  €35.000   VERKOCHT

Moderne 2-slaapkamer stacaravan. Deze stacaravan staat op een zeer ruim perceel met eigen parkeergelegenheid. De stacaravan is recent volledig gerenoveerd naar de laatste standaard. De stacaravan heeft 2 zeer ruime slaapkamers, een modern sanitair wat bestaat uit een WC, douche en wasbak. De open keuken is van alle gemakken voorzien en is ruim opgezet. In de ruime living heb je door de hogere ligging van het perceel een fantastisch uitzicht. De stacaravan is volledig gemeubileerd en instapklaar.

Beschikbare vrije jaarplaatsen

Vanaf 1 december komt perceel 64a vrij. Dit is een perceel van ongeveer 200m2. Het betreft hier een vrij perceel voor plaatsing van een eigen stacaravan. Op het perceel zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig. Zie de plattegrond voor de situering van het perceel op onze camping.

Tiny Houses

Op Camping Siesta kunt u Tiny Houses plaatsen en kopen via www.tinyhousesbelgium.be. Momenteel hebben wij 2 percelen vrij die bestemd zijn voor een Tiny House. Kies uw eigen Tiny House, kies uw plaats en wij regelen de rest. Er is een showmodel aanwezig op Camping Siesta en er staan vanaf 1 mei 2023 2 Tiny Houses waarin u kunt proefslapen.