Algemeen

Voor wie dichtbij Antwerpen wil vertoeven, dus ook ideaal voor campers, en toch in de natuur wilt staan om even met de hond te wandelen, om lekker te fietsen, of op 15 min rij afstand van een mooi zwembad om even lekker af te koelen zit bij Caravanpark Siesta goed!😎 Caravanpark Siesta is sinds 2020 erkent als Charme Camping (enige in de Belgische Kempen!). Op een charme camping geniet u van een sfeervolle campingvakantie op een charmant kampeerterrein. In 2021 is het sanitairblok volledig vernieuwd waar u gratis gebruik van kunt maken. De charme campings kenmerken zich door de ligging, uitstraling en gastvrijheid van de campinguitbater.

De camping

Charme camping
Camping Siësta is een charme camping. De bosrijke Antwerpse Kempen nodigen uit tot fietsen of wandelen.

Het plekje
Wij bieden mooie, ruime plekjes aan die zijn voorzien van alle nodige voorzieningen zoals sanitair en een recreatieruimte. Alle plekken zijn minimaal 100m2 inclusief parkeerplaats, elektra, WiFi en wateraansluiting.

Zet je tent of caravan op één van de toeristische kampeerplaatsen tussen de bomen en geniet van de camping en de bosrijke omgeving.

Faciliteiten

Op het park zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • In 2021 vernieuwd en verwarmd sanitairblok
  • Gratis gebruik van het sanitairblok 
  • Wasmachine en droger
  • Gratis WiFi
  • Horecagelegenheid La Cantina
  • Een gevulde ontbijtmand voor 2 personen voor €22,50
  • Brood is te bestellen voor de zondagochtend
  • Speeltoestellen voor de kinderen en een animatieprogramma voor groot en klein

Onbezorgd genieten

U kunt uw vakantie direct boeken in het hoofdmenu onder het kopje “reserveren”. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 03-3116236 of via e-mail  info@campingsiesta.be

Ook bieden wij u een aantal leuke extra opties om ervoor te zorgen dat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Zo kunt u een ontbijtmand bestellen die wij in de ochtend bij uw safaritent komen brengen of u kunt een tapasmenu boeken zodat u in de avond heerlijk kunt komen eten in onze Tapasbar La Cantina. Op de receptie zijn leesboeken verkrijgbaar en op onze website vind u alle wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van ons park.

Het tarief per nacht is € 12,00. Dit tarief is voor één caravan, tent of mobile home. Elektriciteit, Wifi en het gebruik van het sanitair is GRATIS. Bijkomende kosten zijn €4,00 per persoon per nacht, waarbij kinderen tot 3 jaar GRATIS zijn. Voor de toegangspas vragen wij een borg van € 20,00 die u bij inlevering weer terug krijgt.