Om uw vakantie onvergetelijk te maken bieden wij u een aantal leuke aanvullende diensten. Deze kunt u onderstaand vinden. Als u hier gebruik van wenst te maken, dan kunt u dit op de receptie komen aangeven of ons hier een berichtje over sturen (info@campingsiesta.be)

 

 

Tapasbar La Cantina

Op Caravanpark Siesta is er een Tapasbar aanwezig. Hier kunt u op vrijdag, zaterdag en zondag komen genieten van heerlijke tapas en een lekker drankje. Als u zeker wilt zijn van een plekje is reserveren aan te bevelen. Bestelt u een tapasmenu dan krijgt u van ons een gratis drankje.

Wat is er in de buurt te doen?

Ons park ligt zo centraal dat er voor iedereen genoeg te doen is in de omgeving. Met het hele gezin naar Bobbejaanland, lekker even shoppen in Winkelcentrum Wijnegem of bier proeven in de Brouwerij Westmalle, het kan allemaal! Op ons park hebben wij geen zwembad, maar het Subtropisch zwembad Netepark is slechts op een klein kwartiertje rijden van ons park.

Wandelen

Caravanpark Siesta ligt midden in de bossen van de Belgische Kempen en midden in het wandelnetwerk ‘De Kempense Beemden’. Vanuit ons park loop je zo de bossen in en ontdek je de fantastische omgeving.  Knooppunt 84 begint bij ons park en is een mooi startpunt van een wandelroute. Plan zelf uw route of vraag de beste tips aan de receptie.

Wandelroutes

Fietsen

Fietsen kan je in de Kempen naar hartenlust, dit dankzij het knooppunten netwerk van Provincie Antwerpen. Knooppunt 53 begint in Wechelderzande en van daar uit kun je heerlijk fietsen. Gebruik de routegenerator om een route uit te stippelen of vraag de beste tips aan de receptie.

Fietsroutes

Mountainbiken in de Kempen

De Kempen staat bekend voor de zanderige grond waar dit volk op gebouwd is. Dat levert ons mountainbike kampioenen op tot wereldniveau. Wil je je er zelf ook aan wagen? Caravanpark Siesta ligt direct aan de routes Lille – Haarlebeek. Deze route maakt deel uit van het MTB-netwerk Kempen, bestaat uit 3 lussen met een totale afstand van 41km.

MTB Routes

Internet TV

Caravanpark Siesta biedt een basis TV pakket aan.Het tarief per dag bedraagt €5 per dag (of €10 per week) exclusief een borg van €350 (TV, Digitale decoder, afstandsbediening en kabels) Bij interesse kunt u zich melden op de receptie, zodat wij voor u een set kunnen reserveren. Graag wel minimaal 1 dag van te voren uw TV set reserveren.

Broodjes Service

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U geeft bij de receptie aan wat u wilt bestellen
  2. Dit kunt u wekelijks doorgeven tot uiterlijk zaterdag 15.00 uur
  3. U betaalt vooraf bij het doorgeven van uw bestelling
  4. Elke zondag kunt u tussen 9.00 en 10.00 uur uw brood ophalen bij de receptie

Waar kunt u op dit moment uit kiezen:

Wit/Bruin brood                                        € 2,30
Boeren pistolet wit/bruin                          € 0,80
Stokbrood                                                 € 1,50
Croissant                                                   € 1,10
Koffiekoek (crème/chocolade)                  € 1,30
Rozijnenkoek / Frangipane                       € 1,10

Ontbijtmand

Wilt u optimaal genieten van de rust en de ruimte op ons park? Vanaf nu is er ook een compleet ontbijt beschikbaar. Bestel deze een dag van te voren en wij komen deze de volgende ochtend persoonlijk bij uw stacaravan afgeven.

Luxe gevulde ontbijtmand voor € 22,50
(geschikt voor 2 personen)

4 verschillende grote broodjes, 2 koffiekoeken en 2 croissants, 2 fruitsap en 2 yoghurt, 1 botertje, 2 smeerkaas, 2 soorten beleg, potje confiture, 2 verse eitjes en een stuk chocolade

Wij wensen u een aangenaam verblijf op ons park!
Mark en Mariska van Ringelenstijn