De camping

Voor wie dichtbij Antwerpen wil vertoeven, dus ook ideaal voor campers, en toch in de natuur wilt staan om even met de hond te wandelen, om lekker te fietsen, of op 15 min rij afstand van een mooi zwembad om even lekker af te koelen zit bij Caravanpark Siesta goed!😎 Caravanpark Siesta is sinds 2020 erkent als Charme Camping (enige in de Belgische Kempen!). Op een charme camping geniet u van een sfeervolle campingvakantie op een charmant kampeerterrein. Sinds 2021 is er een nieuw verwarmd sanitairblok gerealiseerd waar u gratis gebruik van kunt maken. De charme campings kenmerken zich door de ligging, uitstraling en gastvrijheid van de campinguitbater.

Midden in de Belgische Kempen en toch dicht bij Antwerpen: zowel genieten van de natuur als ook de gezelligheid van de stad. De camping ligt ideaal voor een fijne vakantie. Antwerpen is een fantastische ervaring vol cultuur, architectuur, mode, gastronomie en shopping. De Belgische Kempen, dat is een streek van en voor avonturiers. Onze natuur durft wel eens wispelturig te zijn, soms zelfs ronduit woest - de perfecte plek dus om een onvergetelijk avontuur te beleven. Daag jezelf uit en zoek je grenzen op in een krachtmeting met de natuur. Maar er is zoveel meer te zien en te doen onze receptie ligt vol met folders!

Voor een dagje uit met het gezin is Bobbejaanland een aanrader. Dit park ligt slechts op 15 minuten rijden van ons park.

Wees welkom in de mooie gezellige Belgische Kempen!!😊 Voor reserveringen graag bellen met 0478-231784, whatsapp of messenger!