Home

 

Welkom op de website van Caravanpark Siësta

Dit gezellige recreatiepark park ligt met zijn 7 ha en 180 zeer ruime plaatsen verscholen tussen het groen van de bossen midden in de Antwerpse Kempen.

Het park ligt in de buurt van de gemeenten Lille en Malle. Ook Antwerpen en Turnhout zijn op korte afstand.

In ons recreatiepark staat de natuur, rust en de ruimte centraal.

Het park

365 dagen per jaar

Dit gezellige caravanpark park ligt met zijn 7 ha en 180 zeer ruime plaatsen verscholen tussen het groen van de bossen midden in de Antwerpse Kempen. Het park ligt in de buurt van de gemeenten Lille en Malle. Ook Antwerpen en Turnhout zijn op korte afstand. In ons recreatiepark staat de natuur, rust en de ruimte centraal.

De camping

Genieten in de natuur

Camping Siësta is een charme camping waar u kunt genieten van de rust en de natuur. De bosrijke Antwerpse Kempen nodigen uit tot fietsen of wandelen.

Op camping Siësta bieden wij mooie, ruime toeristische luxe kampeerplaatsen aan. Deze plaatsen zijn op een eigen veld gelegen en voorzien van alle nodige voorzieningen zoals sanitair en een recreatieruimte. Alle plekken zijn minimaal 100m2 inclusief parkeerplaats, elektra en wateraansluiting.

Te huur

Lekker op vakantie

Wilt u er even tussenuit? Kom dan genieten op ons park, waar de natuur, de rust en de ruimte centraal staan.

Wij hebben 2 mooie stacaravans te huur!

Te koop

Eigen plaats op ons park

Een eigen stacaravan of chalet op ons park? Dat is mogelijk! We hebben 3 opties, weten:

Optie 1

Er  zijn nog enkele vrije jaarplaatsen beschikbaar waarop een chalet geplaatst kan worden. U kiest zelf een mooi plekje uit op ons park en wij plaatsen het chalet van uw keuze.

Optie 2

U koopt een stacaravan of chalet die al op een jaarplaats staat.

Optie 3

Huurkoop van een chalet op een vrije jaarplaats

Omgeving

Wat is er te doen

Ons park ligt zo centraal dat er voor iedereen genoeg te doen is in de omgeving. Met het hele gezin naar Bobbejaanland, lekker even shoppen in Winkelcentrum Wijnegem of bier proeven in de Brouwerij Westmalle, het kan allemaal!

Caravanpark Siësta – Bersegembaan 36-38 – 2275 Wechelderzande (Lille) – België – 0032 3 311 62 36 – info@caravanparksiesta.be