Samenwerking Caravanpark Siësta met Supervakantie Vlaanderen

Sinds kort is het mogelijk om chalets te huren op Caravanpark Siësta. Deze chalets zijn van alle luxe en comfort voorzien. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de natuur en de ruste en ruimte die ons park biedt.

Elk chalet is volledig geïsoleerd, heeft een volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche en heerlijke bedden. Ook kunt u gratis gebruik maken van het WIFI netwerk en kunt u zonder bijkomende kosten uw auto op het park parkeren.

“Ons streven is om continue de verwachtingen van onze klanten te overtreffen” aldus Mark van Ringelenstijn – zaakvoerder van Caravanpark Siësta. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats, zodat onze gasten een fijne tijd hebben op ons park.

Vanaf 1 maart 2018 zijn wij trots op de samenwerking met Supervakantie Vlaanderen.

 

 

 

Deze organisatie richt zich op de verhuur van kwalitatief hoogstaande accommodaties in de regio Vlaanderen. “Ik ga graag met Caravanpark Siësta samen werken gezien het mooie concept van de hele camping. Op onze boekingswebsite brengt dit Caravanpark mee verscheidenheid in ons aanbod, en bewaren we toch de gewenste hoge standaard” aldus Luc de Decker – commercieel verantwoordelijke van Supervakantie Vlaanderen.

 

De chalets op Caravanpark Siesta zijn te huur via http://www.supervakantie.vlaanderen/